De specialist in sloopwerk, snel, veilig en duurzaam!
GewoonSlopen.nl is sinds 2018 dé sloopspecialist voor zakelijke, overheid en particulieren. Onze sloopwerkzaamheden worden op een veilige, duurzame en professionele manier uitgevoerd. Onze professionele sloopspecialisten zorgen voor uw tevredenheid bij elk sloop-, renovatie- of bouwproject.

SNEL

VEILIG

DUURZAAM

Wil je een bouwproject snel starten of ben je op zoek naar de betrouwbare partner om je bouw afval af te voeren?
Dan is GewoonSlopen.nl de perfecte oplossing om nu een succesvol bouwproject te starten.
Met ons specialisten weet je zeker dat alles rondom slopen en bouwafval eenvoudig een goed gaat werken en snel opgelost kan woorden.

Via GewoonSlopen.nl is alles zo geregeld: van slopen, schrootcontainer tot asbestsanering.

DIENSTEN

GewoonSlopen.nl is een aannemer van sloopwerken gespecialiseerd in kleine tot grote sloopwerkzaamheden. We hebben gewerkt aan de sloop van woningen, winkels, landbouwopstallen, fabriekshallen, scholen, kantoorgebouwen, flatgebouwen, enz.
Wij bieden diverse diensten aan onze particulieren en zakelijke klanten, zoals: sloopwerkzaamheden, grondwerken, asbestverwijdering, tegelvloer verwijderen, gebruikte bouwmaterialen, renovatiesloop, strippen en opruimen van panden, cascosloop en meer.

Wil je meer weten over onze sloopdiensten?
Naar diensten en sloopwerkzaamheden

Heb je een sloopproject of sloopopdracht?

SLOOP OFFERTE AANVRAAGEN
Spoed?
Laat het ons direct weten, zodat we je snel kunnen bereiken en beginnen met je spoedopdracht: Gewoonslopen.nl@outlook.com

Oud ijzer of metaal?

Oud ijzer of oud metaal verkopen of laten ophalen?
Heeft u oude keuken- of huishoudelijke apparaten waar je vanaf wil. Of wil je het oude ijzer of metalen zoals aluminium, brons, zink verkopen. Gewoonslopen heeft ook een oude metaal inkoopservice.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor het ophalen van oud ijzer en metaal?

Vraag de aankoop van schroot aan

Voorbeeld van ons sloopwerk

"Slopen" waar begin je? Laat ons eerst zoveel mogelijk informatie over je sloopobject weten Je kan ons foto's van je sloopobject sturen zodat ons sloopvoorbereidingsteam de benodigde werkzaamheden en uitrusting nauwkeurig kan inschatten.
Op basis van de benodigde soorten en de hoeveelheid sloopwerk maken wij een offerte. Wilt u meer weten over onze diensten en soorten sloopwerkzaamheden? Meer informatie over sloopdiensten.

Vervolgens maken we een inspectie van het sloopobject en een stoffeninventarisatie. Wij stellen een sloopplan op zodat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dit helpt onverwachte kosten te voorkomen en alle sloop- en grondwerken snel, veilig en op tijd realiseren.

De Sloperij GewoonSlopen biedt diensten aan zakelijke en particuliere klanten

Voor de sloperij GewoonSlopen.nl is het van belang dat er op een veilige en milieuvriendelijke manier aan je object wordt gewerkt. We proberen altijd de rest- en afvalmaterialen zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. We proberen de rest- en afvalstoffen altijd zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. Als gecertificeerd sloopbedrijf voeren wij alle grond- en sloopwerkzaamheden uit volgens de normen en richtlijnen van onze certificeringen. Meer informatie over onze certificeringen.