GewoonSlopen.nl - sloperij met meer dan 20 JAAR ERVARING
Bent u op zoek naar een sloopbedrijf? GewoonSlopen is een sloopbedrijf voor al uw sloopwerkzaamheden. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.
Onze moto: Snel, Veilig en Gewoon slopen!

SNEL

VEILIG

DUURZAAM

Wie wij zijn en waarom GewoonSlopen?

20 JAAR ERVARING

Sinds 2018 zijn wij actief onder de naam GewoonSlopen.nl, maar wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van verschillende sloopwerkzaamheden. In de loop van de jaren hebben wij een breed netwerk opgebouwd van specialisten die met zorg en vakkundigheid te werk gaan.

PERSOONLIJK CONTACT

Na het aanvragen van de offerte nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij komen bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en en kunnen ter plekke een persoonlijk advies uitbrengen.

VEILIGHEID

Voor ons is veiligheid erg belangrijk. Voordat wij met de sloopwerkzaamheden starten, komen wij bij u langs om een grondige analyse uit te voeren waarbij de risico’s in kaart worden gebracht. Ook houden wij rekening met onveilige situaties voor de omgeving. Wij werken volgens de norm van de VCA.

CIRCULAIRE AFVOER

In de tijd waarin we nu leven speelt duurzaamheid een belangrijke rol in ons vak. Ook GewoonSlopen probeert zijn steentje bij te dragen bij sloopwerkzaamheden door het gebruik van circulaire afvoer. Denk daarbij aan het hergebruiken van materialen, het scheiden van de afvalstromen en voeren wij het op deze manier af.

KWALITEIT EN PRIJS

GewoonSlopen werkt met gemotiveerd en vakkundig personeel. Wij maken gebruik van de beste materialen en kunnen daardoor kwaliteit leveren. Onze overzichtelijke offerte zal u overtuigen om gebruik te maken van de diensten van GewoonSlopen. Wij streven ernaar om de juiste prijs voor elke opdracht te kunnen geven.

Heb je een sloopproject of sloopopdracht?

SLOOP OFFERTE AANVRAAGEN
Spoed?
Laat het ons direct weten, zodat we je snel kunnen bereiken en beginnen met je spoedopdracht: Gewoonslopen.nl@outlook.com

Oud ijzer of metaal?

Oud ijzer of oud metaal verkopen of laten ophalen?
Heeft u oude keuken- of huishoudelijke apparaten waar je vanaf wil. Of wil je het oude ijzer of metalen zoals aluminium, brons, zink verkopen. Gewoonslopen heeft ook een oude metaal inkoopservice.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor het ophalen van oud ijzer en metaal?

Vraag de aankoop van schroot aan

Voorbeeld van ons sloopwerk

"Slopen" waar begin je? Laat ons eerst zoveel mogelijk informatie over je sloopobject weten Je kan ons foto's van je sloopobject sturen zodat ons sloopvoorbereidingsteam de benodigde werkzaamheden en uitrusting nauwkeurig kan inschatten.
Op basis van de benodigde soorten en de hoeveelheid sloopwerk maken wij een offerte. Wilt u meer weten over onze diensten en soorten sloopwerkzaamheden? Meer informatie over sloopdiensten.

Vervolgens maken we een inspectie van het sloopobject en een stoffeninventarisatie. Wij stellen een sloopplan op zodat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dit helpt onverwachte kosten te voorkomen en alle sloop- en grondwerken snel, veilig en op tijd realiseren.

De Sloperij GewoonSlopen biedt diensten aan zakelijke en particuliere klanten

Voor de sloperij GewoonSlopen.nl is het van belang dat er op een veilige en milieuvriendelijke manier aan je object wordt gewerkt. We proberen altijd de rest- en afvalmaterialen zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. We proberen de rest- en afvalstoffen altijd zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. Als gecertificeerd sloopbedrijf voeren wij alle grond- en sloopwerkzaamheden uit volgens de normen en richtlijnen van onze certificeringen. Meer informatie over onze certificeringen.