Vraag je offerte aan voor sloopwerkzaamheden
Op zoek naar een sloopaannemer die je project veilig en duurzaam kan slopen en recyclen? Uw sloopproject kan met het team van sloopspecialisten van GewoonSlopen.nl bijdragen aan een beter milieu en een veiliger omgeving. Met onze gecertificeerd sloopbedrijf ervaar je kennis en kunde bij elke sloopwerkzaamheden.

SNEL

VEILIG

DUURZAAM

Wil je een prijsindicatie voor de sloopwerkzaamheden of een offerte aanvragen voor het sloopproject?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij, GewoonSlopen.nl, voeren diverse sloopwerkzaamheden uit: van casco sloop, renovatie sloop en leeg sloop tot ontruiming, circulair slopen en GEWOON sloop!

Een dringende sloopopdracht? Laat het ons weten in je bericht, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Loading...

Heb je een sloopproject of sloopopdracht met spoed?

Spoed?
Laat het ons direct weten, zodat we je snel kunnen bereiken en beginnen met je spoedopdracht: jan@gewoonslopen.nl

Voorbeeld van ons sloopwerk

"Slopen" waar begin je? Laat ons eerst zoveel mogelijk informatie over je sloopobject weten Je kan ons foto's van je sloopobject sturen zodat ons sloopvoorbereidingsteam de benodigde werkzaamheden en uitrusting nauwkeurig kan inschatten.
Op basis van de benodigde soorten en de hoeveelheid sloopwerk maken wij een offerte. Wilt u meer weten over onze diensten en soorten sloopwerkzaamheden? Meer informatie over sloopdiensten.

Vervolgens maken we een inspectie van het sloopobject en een stoffeninventarisatie. Wij stellen een sloopplan op zodat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dit helpt onverwachte kosten te voorkomen en alle sloop- en grondwerken snel, veilig en op tijd realiseren.

De Sloperij GewoonSlopen biedt diensten aan zakelijke en particuliere klanten

Voor de sloperij GewoonSlopen.nl is het van belang dat er op een veilige en milieuvriendelijke manier aan je object wordt gewerkt. We proberen altijd de rest- en afvalmaterialen zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. We proberen de rest- en afvalstoffen altijd zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. Als gecertificeerd sloopbedrijf voeren wij alle grond- en sloopwerkzaamheden uit volgens de normen en richtlijnen van onze certificeringen. Meer informatie over onze certificeringen.