Aankoop, ophaling en opkoop van alle soorten metaal en ijzer GewoonSlopen.nl
Bij verbouwen, slopen of renoveren kom je vaak metaalafval tegen. Dit metaal is belangrijk om goed te recyclen en het kan ook geld opleveren.

SNEL

VEILIG

DUURZAAM

Inkoop ijzer en metalen

Het verwerken en sorteren van je metaalafval kan veel zorgen opleveren. Met GewoonSlopen kan het proces makkelijker en sneller gaan, je krijgt zelfs een vergoeding van ons.

Je kan er ook voor kiezen om het oude metaal zelf bij ons af te leveren of de optie dat wij het oude metaal ophalen.

GewoonSlopen is de opkoper van oud ijzer en metalen zoals kabels, leidingen, fornuizen, badkuipen, fietsen, kachels, velgen of complete autowrakken. Wij kopen de oude metalen zoals koper, aluminium, zink, brons, ijzer.

Wij inkopen, opkopen en verwerken diverse soorten van oud metaalschroot

Elke metaalsoort of metaalafval heeft een andere prijs en we proberen je zorgvuldig en snel helpen met inkoop van oud metaal en oud ijzer.

GewoonSlopen doet ook inzameling van:

  • Elektriciteit- en datakabels
  • Transformatoren
  • Boilers, geisers en warmtemeters
  • Wit- en bruingoed: Huishoudelijke apparaten (bijvoorbeeld koel- en vriesapparatuur)
  • Velgen en auto onderdelen
  • Andere soorten

Hoe kan je oud metal inleveren of laten oud ijzer ophalen?

Professionele metaalschroot bewerking en inkoop van oud metaal en ijzer

Wat doet GewoonSlopen met je oude metalen?

Nadat we je metaalafval hebben ingezameld, sorteren we metalen zorgvuldig op type en gewenst recyclingproces. Vervolgens worden per soort de nodige bewerkingen op het metaalafval uitgevoerd. Zo worden grotere constructies en objecten verzaagd, plastic en rubber of andere coatings verwijderd en uitgehaald. Daarna wordt alles vervoerd naar de metaalverwerkende fabrieken. Dat is de snelste manier om alle metalen terug te krijgen in de metaalindustrie waar ze worden omgesmolten en hergebruikt om nieuwe metalen te maken.

Professionele metaalschroot bewerking en inkoop van oud metaal en ijzer

Heb je een sloopproject of sloopopdracht?

SLOOP OFFERTE AANVRAAGEN
Spoed?
Laat het ons direct weten, zodat we je snel kunnen bereiken en beginnen met je spoedopdracht: Gewoonslopen.nl@outlook.com

Oud ijzer of metaal?

Oud ijzer of oud metaal verkopen of laten ophalen?
Heeft u oude keuken- of huishoudelijke apparaten waar je vanaf wil. Of wil je het oude ijzer of metalen zoals aluminium, brons, zink verkopen. Gewoonslopen heeft ook een oude metaal inkoopservice.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor het ophalen van oud ijzer en metaal?

Vraag de aankoop van schroot aan

Voorbeeld van ons sloopwerk

"Slopen" waar begin je? Laat ons eerst zoveel mogelijk informatie over je sloopobject weten Je kan ons foto's van je sloopobject sturen zodat ons sloopvoorbereidingsteam de benodigde werkzaamheden en uitrusting nauwkeurig kan inschatten.
Op basis van de benodigde soorten en de hoeveelheid sloopwerk maken wij een offerte. Wilt u meer weten over onze diensten en soorten sloopwerkzaamheden? Meer informatie over sloopdiensten.

Vervolgens maken we een inspectie van het sloopobject en een stoffeninventarisatie. Wij stellen een sloopplan op zodat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dit helpt onverwachte kosten te voorkomen en alle sloop- en grondwerken snel, veilig en op tijd realiseren.

De Sloperij GewoonSlopen biedt diensten aan zakelijke en particuliere klanten

Voor de sloperij GewoonSlopen.nl is het van belang dat er op een veilige en milieuvriendelijke manier aan je object wordt gewerkt. We proberen altijd de rest- en afvalmaterialen zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. We proberen de rest- en afvalstoffen altijd zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen en hergebruiken. Als gecertificeerd sloopbedrijf voeren wij alle grond- en sloopwerkzaamheden uit volgens de normen en richtlijnen van onze certificeringen. Meer informatie over onze certificeringen.