Gecertificeerd sloopbedrijf GewoonSlopen.nl
Op zoek naar een sloopaannemer die je project veilig en duurzaam kan slopen en recyclen? Uw sloopproject kan met het team van sloopspecialisten van GewoonSlopen.nl bijdragen aan een beter milieu en een veiliger omgeving. Met onze gecertificeerd sloopbedrijf ervaar je kennis en kunde bij elke sloopwerkzaamheden.

SNEL

VEILIG

DUURZAAM

Wat zijn de voordelen van een gecertificeerd sloopbedrijf voor jouw sloopproject?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden aan het inschakelen van een gecertificeerd sloopbedrijf voor je sloopproject. Het belangrijkste - veiligheid, kosten en zekerheid.

Als professioneel sloopbedrijf GewoonSlopen.nl zorgen wij ervoor dat onze sloopspecialisten zijn opgeleid en goede werkmaterialen gebruiken om ongelukken of onverwachte schade aan je object waar sloopwerkzaamheden plaatsvinden te voorkomen.

Voorbeeld van ons sloopwerk

Ons sloopteam treft voldoende voorbereidingen met inspectie van het sloopobject en stoffeninventarisatie. Wij stellen een sloopplan op zodat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dit helpt onverwachte kosten te minimaliseren en alle sloop- en grondwerkzaamheden snel en binnen de afgesproken tijd af te ronden.

GewoonSlopen.nl zorgt ervoor dat de sloopt veilig en milieuvriendelijk gebeurt, dat de regels worden nageleefd en een aansprakelijkheidsverzekering is geregeld. We proberen rest- en afvalmaterialen zorgvuldig te scheiden en waar mogelijk te recyclen. Alle sloopmaterialen worden conform de normen van jouw sloopobject verwijderd.

Onze certificaten:

GewoonSlopen.nl NIWO certificaat

Dit certificaat is het bewijs voor de inzamelen afvalstoffen, bedrijfsafvalstoffen en regeling vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars.
Certificaat bekijken

GewoonSlopen.nl VCA certificaat

Dit is een diploma van VCA "Basic Elements of Safety Basisveiligheid".
Certificaat bekijken

De Sloperij GewoonSlopen biedt diensten aan zakelijke en particuliere klanten

Heb je een sloopproject of sloopopdracht?

SLOOP OFFERTE AANVRAAGEN
Spoed?
Laat het ons direct weten, zodat we je snel kunnen bereiken en beginnen met je spoedopdracht: Gewoonslopen.nl@outlook.com

Oud ijzer of metaal?

Oud ijzer of oud metaal verkopen of laten ophalen?
Heeft u oude keuken- of huishoudelijke apparaten waar je vanaf wil. Of wil je het oude ijzer of metalen zoals aluminium, brons, zink verkopen. Gewoonslopen heeft ook een oude metaal inkoopservice.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor het ophalen van oud ijzer en metaal?

Vraag de aankoop van schroot aan